AVLOPPSGUIDEN HAR FLER ÄN 25.000 UNIKA BESÖKARE PER MÅNAD
Fler och fler besöker avloppsguiden. De flesta av dem ska göra om sitt avlopp.

Vill du synas på avloppsguiden?
Presentera ert företag och era produkter på avloppsguiden.
Kontakta Carina

Mattias Mattsson ny VD för VA-guiden

I september tillträder Mattias Mattsson som ny vd på VA-guiden. Därmed tar VA-guiden ett nytt steg i utvecklingen mot att bli den dagliga plattformen för information och kunskap inom VA-området.

Mattias Mattsson har det senaste året arbetat som marknadschef och vice vd för VA-guiden. Dessförinnan har han under de senaste 20 åren arbetat med marknadsföring och affärsutveckling inom Kinnevikskoncernen och VA-branschen.

- Vi är just nu i ett spännande skede där vi arbetar med att utveckla VA-guiden till ett dagligt verktyg för de tjänstemän som arbetar inom VA-planering, dagvatten och enskilda avlopp. Vår ambition är att VA-guiden inom fem år ska vara ett självklart redskap i arbetet för de som jobbar inom området, säger Mattias Mattsson.

VA-guiden är en medlemstjänst för personer som arbetar med VA-planering, dagvatten och enskilda avlopp. VA-guiden startades 2004 och driver Avloppsguiden, Dagvattenguiden och VA-planeringsguiden. VA-guiden arrangerar dessutom varje år den nationella konferensen Vatten Avlopp Kretslopp.

Kontakt
Mattias Mattsson, VD, 0583-406 78, mattias.mattsson@vaguiden.se
Bo Svedberg, styrelseordförande, 073-0300410, bo.svedberg@ecoloop.se
www.vaguiden.se

Mattias Mattsson
Mattias Mattson Foto: Bild och Kultur