AVLOPPSGUIDEN HAR FLER ÄN 25.000 UNIKA BESÖKARE PER MÅNAD
Fler och fler besöker avloppsguiden. De flesta av dem ska göra om sitt avlopp.

Vill du synas på avloppsguiden?
Presentera ert företag och era produkter på avloppsguiden.
Kontakta Carina

Är du entreprenör och vill vidareutbilda dig inom små avlopp?

En dag för entreprenörer i Karlstad!
Entreprenörsdagen riktar sig både till dig som redan gräver avlopp och dig som är intresserad av att sätta igång. För dig som är Diplomerad entreprenör så är entreprenörsfredagen en bra uppdatering, för dig som är ny på området små avlopp så är det en bra introduktion. Här får du veta vad som händer inom området små avlopp, vad som gäller i Karlstad kommun samt få tips hur man säljer in sin kunskap till kunden.

Entreprenörsdagen hålls som en del av den nationella konferensen Vatten Avlopp Kretslopp på Karlstad CCC i Karlstad, med över 400 deltagare. På plats finns 35 utställare – landets största utställning om små avlopp!

Dagen avslutas med en guidad tur i utställningen med möjlighet att stanna kvar och prata vidare med leverantörer och bransch. Anmäl dig här!

Program för entreprenörsfredag 11/3
Ladda ner programmet (pdf)

Tid och plats: Fredag den 11 mars kl 09.30-17.00, Karlstad CCC, Karlstad.

Pris: 550 kr (ex moms) per deltagare. Inträde till utställningen, föredrag, lunch samt för- och eftermiddagskaffe ingår.

Frågor: Kontakta Ebba af Petersens, ebba.af.petersens@vaguiden.se, 0708-322 755

Som deltagare i Entreprenörsfredag erbjuds du också möjlighet att boka ett utställningsbord för att visa upp ditt företag på Avloppslördag, dagen därpå. Där kan ni informera fastighetsägare om era tjänster. Pris 1500 kr (ex moms). Bordet bokar du via anmälningsformuläret till Entreprenörsfredag.

Program entreprenörsfredagen.JPG