AVLOPPSGUIDEN HAR FLER ÄN 25.000 UNIKA BESÖKARE PER MÅNAD
Fler och fler besöker avloppsguiden. De flesta av dem ska göra om sitt avlopp.

Vill du synas på avloppsguiden?
Presentera ert företag och era produkter på avloppsguiden.
Kontakta Carina

Platsannons: Tanum söker miljöinspektör, vikariat

Miljö- och byggnadsförvaltningen i Tanums kommun söker en miljö- och hälsoskyddsinspektör för ett vikariat under ca 12 månader. I första hand handlar det om tillsyn och prövning av enskilda avlopp, men även andra arbetsuppgifter kan bli aktuella.

Kommunen har ca 5000 små avlopp och många fastigheter ligger inom sammanhållen bebyggelse med tunna jordlager och utspridda vattentäkter. Det är därför värdefullt om den sökande har goda kunskaper om enskilda avlopp, samt även om dricksvatten, dagvatten och andra områden inom miljö- och hälsoskydd.

Tanum_webb.jpg 

Tjänsten är ett vikariat på heltid och sista ansökningsdag är den 30:e oktober. Intervjuer kan komma att genomföras löpande under rekryteringsperioden.

Läs hela annonsen nedan eller via denna länk

90px-Tanum_vapen.svg.png 

Miljö- och byggnadsförvaltningen söker Miljö- och hälsoskyddsinspektör, vikariat

Tanums kommun med sina cirka 12500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen – ett Bohuslän i miniatyr – ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan och kommunens utveckling utgår från en helhetssyn inom miljöområdet samt satsning på modern informationsteknologi.

Miljöavdelningen i Tanum arbetar för god miljö och säker mat genom tillsyn och handläggning enligt miljöbalken och livsmedelslagstiftningen. Miljöavdelningen ingår i miljö- och byggnadsförvaltningen och har fjorton medarbetare med gemensamma mål och stark laganda. På grund av föräldraledighet söker vi nu en vikarie under ca 12 månader.

Arbetsuppgifter
Du kommer i första hand att arbeta med tillsyn och prövning gällande enskilda avlopp, men även andra arbetsuppgifter kan bli aktuella beroende på din bakgrund. Miljöavdelningen arbetar aktivt med tillsyn och prövning av kommunens ca 5000 enskilda avlopp. Många av de berörda fastigheterna ligger i kustnära områden med tunna jordlager och utspridda vattentäkter, vilket innebär särskilda utmaningar i arbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad miljö- och hälsoskyddsinspektör eller har annan lämplig högskoleutbildning, t.ex. geologi kombinerat med miljörätt. Det är bra om du har relevanta erfarenheter från andra arbetsplatser. Som person är du stabil, förtroendeingivande, målmedveten och nyfiken.

Arbetet innebär många kontakter med människor så du behöver ha förmågan att lyssna och förstå samtidigt som du är tydlig i din kommunikation. Du kommer att vara del av en grupp där engagemang, resultat och positiv stämning har en given plats. Det är avgörande för arbetet att du fungerar väl i gruppen, samtidigt som du är självgående och strukturerad. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Att du har körkort och är bekväm med datorn som arbetsredskap är givna förutsättningar.

Varaktighet och omfattning
Vikariat, heltid under ca 12 månader.

Upplysningar
För mer information, ring gärna Martina Vestgård, miljöchef, 0525-181 58 (säkrast 8-12)
Facklig kontaktperson: Jenny-Li Fagerholm (naturvetarna) 0525-183 34 (säkrast 8-12)

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 30 oktober.

Vi undanber oss kontakt från annons-, rekryterings- eller bemanningsföretag i rekryteringen

_______________________________________________________________________

Välkommen med din ansökan senast den 30 oktober 2016.

Sök tjänsten via webben