AVLOPPSGUIDEN HAR FLER ÄN 25.000 UNIKA BESÖKARE PER MÅNAD
Fler och fler besöker avloppsguiden. De flesta av dem ska göra om sitt avlopp.

Vill du synas på avloppsguiden?
Presentera ert företag och era produkter på avloppsguiden.
Kontakta Carina

Platsannons: Norrköping söker miljö- och hälsoskyddsinspektör, tillsvidareanställning

  • 2017-02-14

Bygg- och miljökontoret söker miljö- och hälsoskyddsinspektör (Avloppsinspektör) tillsyn och prövning inom avloppsområdet, det vill säga arbete med allt från hantering av enskilda avlopp till tillsyn av såväl minireningsverk som större reningsverk. Tjänsten innebär stort eget ansvar och möjlighet att delta i planeringen av olika tillsynsprojekt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och sista ansökningsdag är den 16 mars. Intervjuer kan komma att genomföras löpande under rekryteringsperioden.

”På verksamheterna miljö- och hälsoskydd är vi cirka 28 personer som arbetar för att främja god hälsa och en bra miljö för medborgare och företag i kommunen. Det gör vi dels genom vårt tillsynsarbete men också genom förebyggande arbete med information och rådgivning. Norrköping är en av de mest spännande platserna du kan leva och arbeta i. Hela staden vibrerar av expansionskraft, kultur, kreativitet och upplevelser. Det gör Norrköping till en dynamisk och utvecklande arbetsplats för dig som vill ha något mer än ett jobb.

Vi söker dig som vill bygga framtiden

Välkommen med din ansökan. Rekrytering sker löpande. ”

Läs mer om tjänsten och ansök via länken

_______________________________________________________________________

Miljö- och hälsoskyddsinspektör

KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 10 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

Vår verksamhet

På verksamheterna miljö- och hälsoskydd är vi cirka 28 personer och vi arbetar för att främja god hälsa och en bra miljö för medborgare och företag i kommunen. Det gör vi dels genom vårt tillsynsarbete men också genom förebyggande arbete med information och rådgivning. Vi arbetar aktivt i samhällsplaneringen genom kommungemensamma projekt och som remissinstans i plan- och bygglovsärenden. Verksamheten präglas av stort engagemang och hög kompetens. Vi jobbar med ständiga förbättringar av arbetsprocesserna och våra tjänster levereras effektivt och rättssäkert.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta inom hälsoskyddsverksamheten med tillsyn och prövning inom avloppsområdet, det vill säga arbete med allt från hantering av enskilda avlopp till tillsyn av såväl minireningsverk som större reningsverk. Du kommer att ha stort eget ansvar och möjlighet att delta i planeringen av olika tillsynsprojekt.

Tillsammans med engagerade och kunniga kollegor verkar du för en tillsyn som kännetecknas av hög service och kvalitet.

Din profil

Vi söker dig som har miljö- och hälsoskyddsutbildning eller annan liknande universitets- eller högskoleutbildning och som vill vara med i vårt fortsatta arbete med att utveckla hälsoskyddstillsynen i Norrköping. Du bör ha erfarenhet av myndighetsutövning inom miljö- och hälsoskyddsområdet, särskilt inom området avloppsområdet.

För arbetet behöver du ha god kännedom om aktuell miljölagstiftning och dess tillämpning. Meriterande är kunskap och intresse av IT-frågor och ärendehanteringssystem. B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person tar du ansvar för din uppgift och har en god planerings- och prioriteringsförmåga. Du måste kunna göra objektiva och sakliga bedömningar, ställa krav, vara tydlig och fatta beslut i rollen som myndighetsutövare. Det är viktigt att du kan arbeta bra både självständigt och i grupp. Du har ett professionellt förhållningssätt och har god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt.

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna hälsoskyddschef Veronica Cederlund, 011-15 63 82 eller förvaltningschef Anna Amrén, 011-15 13 01

Din ansökan vill vi ha senast 16 mars.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad. När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

_______________________________________________________________________

Sök tjänsten via webben