AVLOPPSGUIDEN HAR FLER ÄN 25.000 UNIKA BESÖKARE PER MÅNAD
Fler och fler besöker avloppsguiden. De flesta av dem ska göra om sitt avlopp.

Vill du synas på avloppsguiden?
Presentera ert företag och era produkter på avloppsguiden.
Kontakta Carina

Erbjudande till dig som vill synas på avloppsguiden.se

Den tidigare länsvisa listan på avloppsguiden.se är sedan en tid borttagen. Vår ingång för husägare som söker entreprenörer är Sök entreprenör/konsult.

Där visas entreprenörer per kommun. Här kan du som är verksam inom små avlopp annonsera med kontaktuppgifter och eventuella diplomeringar (ME, FANN, BAGA). Du kan också visa vilka kommuner du är verksam inom.

Både fastighetsägare och entreprenörer är i behov av en komplett lista med aktiva entreprenörer inom små avlopp och deras diplomeringar. När en fastighetsägare ska anlägga nytt avlopp hänvisar merparten av Sveriges kommuner till Avloppsguiden.

Vi har idag mer än 25 000 besökare per månad som är i behov av att finna information om att anlägga nytt avlopp. Annonserar du på avloppsguiden.se blir du sedd av husägare som är på gång att anlägga ett nytt avlopp och idag annonserar många entreprenörer på denna lista.

Vi erbjuder nu dig som har någon form av diplomering att annonsera med dina kontaktuppgifter på avloppsguiden.se med 20 % rabatt på första årets annonsering (ord. pris: från 1242:-/år).

Mer information om annonsering hittar du här. Fyll i och skicka in för att beställa din annonsering eller maila mig.

Med vänlig hälsning

Carina Jonsson
säljare
0583-411 71

carina_jonsson_03.jpg